کنترل مقداراسیدهای چرب در مغز به بهبود آلزایمر کمک می‌کند

نتایج یک پژوهش در آمریکا نشان می‌دهد که کنترل سطح اسیدهای چرب در مغز می تواند در بهبود بیماری آلزایمر موثر باشد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، ‌آزمایشات انجام شده روی موشها نشان داده است که کاهش مقدار زیاد این اسید مشکلات حافظه‌ای و تغییرات رفتاری جانور را کمتر می‌کند.

گروهی از پژوهشگران که روی این تحقیق کار کرده‌اند خاطرنشان کردند که میزان اسیدهای چرب را می‌توان از طریق رژیم غذایی یا دارو کنترل کرد.

یک کارشناس آلزایمر در انگلیس نتایج بدست آمده از این تحقیق را جالب و کارآمد دانسته است.

آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر 700 هزار نفر در انگلیس مبتلا به زوال عقل هستند اما پیش بینی‌ها حاکی است که این رقم ظرف یک نسل بعد دو برابر خواهد شد.

دانشمندان انستیتو بیماریهای نورولوژیک در گلاداستون و دانشگاه کالیفرنیا روی اسیدهای چرب در مغز موشهای طبیعی مطالعه کرده و آنها را با موشهایی مقایسه کردند که به لحاظ ژنتیکی دچار حالت شبه آلزایمر بودند.

آنها دریافتند: مقدار نوعی اسید چرب موسوم به اسید «آراچی دونیک» در مغز موشهای مبتلا به آلزایمر، بسیار بیشتر است.

گفتنی است که آزاد شدن این اسید چرب با آنزیم PLA2 کنترل می‌شود.

دانشمندان دریافتند: حتی کنترل اندک مقدار این اسید می‌تواند تحلیل حافظه و دیگر مشکلا ذهنی را تا 50 درصد کاهش دهد.

انتهای پیام

/ 0 نظر / 5 بازدید