پژوهشگران به ارتباط به نوع مواد غذایی که می‌خوریم و بروز بیماری آلزایمر پی برده‌

پژوهشگران به ارتباط به نوع مواد غذایی که می‌خوریم و بروز بیماری آلزایمر پی برده‌اند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این مطالعه که به مدت 9 ماه روی موشهای آزمایشگاهی انجام گرفت، نشان داد: اگر این موشها تنقلات و هله هوله‌های فاقد ارزش تغذیه‌ای را مصرف کنند علائمی از رشد نامتعادل و غیر طبیعی مغز در آنها مشاهده می‌شود.

به گفته پژوهشگران سوئدی؛ این علائم ناهنجار با بروز آلزایمر ارتباط بسیار قوی دارد.

این یافته‌ها در چندین سری از مقالات علمی از سوی پژوهشگران انستیتو سوئدی کارولینسکا بدست آمده‌اند.

این پژوهشگران تاکید کردند: مصرف مواد غذایی حاوی قند، چربی و کلسترول زیاد خطر بروز شایع‌ترین نوع زوال عقل را که همان بیماری آلزایمر یا فراموشی شدید است، افزایش می‌دهد.

سوزان آکترین، محقق مرکز تحقیقات بیماری آلزایمر در انستیتو کارولینسکا و پژوهشگر اصلی این تحقیقات خاطرنشان کرد: در آزمایش روی مغزهای این موشها دریافتیم که در اثر رژیم غذایی نادرست یک تغییر شیمیایی در مغز جانور بروز می‌کند که بی‌شباهت به مغز یک موش مبتلا به آلزایمر نیست.

وی تاکید کرد: ما هم اکنون به این نتیجه رسیده‌ایم که مصرف زیاد چربی و کلسترول وقتی با فاکتورهای ژنتیکی همراه شود می‌تواند باعث بروز تاثیرات شدید شیمیایی در مغز شود که این امر فاکتور مهمی در بروز آلزایمر است.

آلزایمر در حال حاضر بیماری لاعلاجی است که درمان قطعی برای آن وجود ندارد. بعلاوه شایعترین نوع زوال عقل در بین افراد سالمند محسوب می شود.

این بیماری مناطقی از مغز را که مربوط به تفکر، حافظه و زبان است، تحت تاثیر قرار می‌دهد و به تدریج فعالیت آن را دچار اختلال می‌کند.

انتهای پیام

/ 1 نظر / 7 بازدید
محمد

خیلی عالی بود موفق باشی .