رژیم غذایی غربی خطر بروز سکته قلبی را افزایش می‌دهد

مطالعه روی عادت‌های غذایی مختلف نشان می‌دهد رژیم غذایی غربی بیش از هر نوع رژیم غذایی دیگری خطر بروز سکته‌ قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، پژوهشگران در بررسی‌های اخیر خود دریافتند که رژیم غذایی غربی خطر سکته‌ی قلبی را 30 درصد افزایش می‌دهد.

این پژوهشگران رژیم غذایی 16 هزار نفر را در 52 کشور مختلف جهان مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و سه الگوهای تغذیه‌یی جهانی را شناسایی کرده‌اند. شرح این تحقیقات در مجله‌ «سیرکیولیش» منتشر شده است.

این سه نوع رژیم غذایی یکی رژیم غذایی معمول غربی است که مملو از چربی و نمک و گوشت است و عامل وقوع 30 درصد از سکته‌های قلبی در سراسر جهان به حساب می‌آید.

دوم رژیم غذایی محتاطانه است که سرشار از میوه و سبزی است و با رعایت آن خطر بروز سکته قلبی تا یک سوم کاهش می‌یابد.

نمونه سوم رژیم غذایی شرقی که سرشار از سویا، سس سویا و سایر سس‌هایی است که تاثیری در پیشگیری یا بروز حمله قلبی ندارد.

این تحقیق بر اساس 19 گروه مواد غذایی تنظیم شده است و از شرکت کنندگان خواسته شد تا پرسشنامه‌هایی را در این مورد پر کنند.

نتایج بررسی‌ها نشان داد گوشت و غذاهای سرخ کرده بیش از هر ماده غذایی دیگری برای قلب مضر هستند. همچنین نمک زیاد که در رژیم غذایی غرب وجود دارد باعث افزایش فشار خون شده و چربی‌های ناسالم نیز باعث گرفتگی رگهای خوبی می‌شود.

انتهای پیام

/ 0 نظر / 3 بازدید