تولید الماس از نوشیدنی در مکزیک!

دانشمندان مکزیکی می گویند شیوه ای برای تولید الماس مصنوعی از تکیلا - نوعی نوشیدنی محلی - پیدا کرده‌اند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این اکتشاف جالب توجه توسط فیزیکدانان «دانشگاه مستقل ملی» مکزیک انجام شده است و می تواند کاربردهای متعدد صنعتی داشته باشد.

با این حال کریستال های الماس که به این ترتیب به دست آمده باشد ریزتر از آن است که بتوان از آن برای ساخت جواهرآلات استفاده کرد.

مکزیک سالانه صدها میلیون لیتر تکیلا تولید می کند.

میگل آپاتیکا سرپرست تیم دانشمندان نحوه انجام آن را برای بی بی سی توضیح داد: «پیش از هر چیز مایع تکیلا را با استفاده از حرارت زیاد بخار می کنیم. ملکول های گاز سپس به ذرات کوچک تجزیه می شوند. بعد دما را باز هم بالاتر می بریم - یعنی به حدود 800 درجه سانتیگراد می رسانیم.»

او افزود: «نتیجه نهایی این است که اتم های کربنی به دست می آوریم که بعد نشست کرده و یک ورقه نازک الماس تشکیل می دهند.»

این کریستال های مصنوعی الماس تنها با میکروسکوپ الکترونیکی قابل رؤیت هستند.

هرچند نمی توان از آنها برای ساخت جواهرآلات استفاده کرد اما کاربردهای عملی متعددی دارند.

می توان برای ساخت تراشه های رایانه‌یی از آنها به جای سیلیکون استفاده کرد. کاربرد دیگر آن این است که می‌تواند یک ابزار ظریف برش در عمل های پزشکی باشد.

یکی از مزایای ساختن ورقه الماس از این نوشیدنی الکلی این است که فوق‌العاده ارزان تمام می شود.

دانشمندان دریافتند که حتی ارزان ترین نوع تکیلا نیز برای ساختن الماس کافی است.

انتهای پیام

/ 0 نظر / 8 بازدید