ازکجا ازچی چه خبر!
٢٧ شهریور ۱۳۸٧
*ضرورت تشکیل خانه شیر* ... نظرات() 

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های لبنی پاستوریزه ایران با انتقاد از اینکه در تصمیم‌گیری‌های صنعت شیر سود و زیان همه عوامل تولید در نظر گرفته نمی‌شود، گفت: با توجه به اینکه همه زنجیره‌های صنعت شیر در نهاد «خانه شیر» حضور دارند تصمیم‌گیری‌ها کارشناسی شده و با درنظر گرفتن همه عوامل اتخاذ خواهد شد.

امیر نعیمی ـ در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره ضرورت تشکیل خانه شیر در کشور، اظهار کرد: باتوجه به اینکه کلیه فعالیت‌های مرتبط با صنعت شیر(کشاورزان، دامداران، کارخانجات خوراک دام، صنایع لبنی، صنایع تامین‌کننده ماشین‌آلات و... و بخش دولتی نیز به عنوان نماینده مصرف‌کنندگان) به عنوان زنجیره‌های صنعت در این تشکل حضور دارند تصمیم‌گیری‌ها کارشناسی شده و با درنظر گرفتن همه عوامل اتخاذ خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه وزارت جهاد کشاورزی دامداری را درنظر داشته و وزارت صنایع و معادن فقط به صنایع توجه دارد تصمیم‌گیری‌ها جداگانه است که منفعت یا ضرر بخشی را در پی دارد.

نعیمی با ابزار تاسف از اینکه در کشور ما تولید توسط بخش خصوصی انجام می‌شود اما تصمیمات از سوی بخش دولتی اتخاذ می‌شود، گفت: درصورتی که مهارت، اطلاعات و مشکلات تولید در اختیار بخش خصوصی است این بخش هیچ دخالتی در تصمیم‌گیری‌ها ندارد.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های لبنی پاستوریزه کشور درباره علت عدم شکل‌گیری خانه شیر، اظهار کرد: تصور می‌شود با شکل‌گیری خانه شیر اختیارات بخش دولتی از دست می‌رود در صورتی که براساس اصل 44 قانون اساسی تصدی‌گری‌های دولتی باید کاهش یابد و امور به بخش خصوصی واگذار شود.

وی تصریح کرد: این تشکل‌ در صادرات محصولات لبنی و پروتئینی بسیار موثر است و با حمایت دولت باعث توسعه یافتگی و سامان صادرات این بخش خواهد شد.

نعیمی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنایع و معادن و وزارت بازرگانی در شکل‌گیری این نهاد بسیار موثر هستند.

انتهای پیام